Download Sugeng Dalu Mp3

Sugeng dalu 
ati seng biyen tau ngelarani 
wes suwe we ra rene 
we lungo mung masalah sepele 
we golek liane 

tambah loro 
yakin we teko nambahi sengsoro 
ngrusak tatanan ati seng wes pengen lali 
karo gedhe duwure balungan mu 

aku wes ora gagas kata luka 
wes cukup wingi rapengen mbaleni
mario leh mu dolanan ati 
wes wayahe we kapok mblenjani 

reff : 

udan tangise ati
saiki wes rodo terang 
masio isih kadang klelingan 
kowe seng tak sayang sayang 

saiki mung crito loro 
mpun kadung mbekas ning dodo 
perihe ati seng mbok paringi 
wes cukup ra bakal tak baleni 

stay instagram : @denny_caknan 

music production : 

- Cipt : Denny Caknan 
- vokal : Denny Caknan

TALENT : 

-DHIMAS PRASETYO
-ZHAFIRA 

VIDEO : 
IF OFFICIAL ( IKHSAN WORRY -YAFET CHANDRA ) 

TERIMAKASIH :  

- TUHAN YME 
- KELUARGA 
- TEMAN 
- DAN SEMUANYA 

TEAM : 

- DIDIT W.U 
- DHIMAS PRASETYO